Canva predloga: obrazec za odstop od pogodbe

Obrazec za odstop od pogodbe mora biti sestavni del splošnih pogojev vsake spletne trgovine. A ni potrebno, da zanj porabiš ogromno časa!

Canva predloga že vključuje informacije, ki jih moraš posredovati svojim strankam, samo prilagoditi jih moraš svojemu podjetju, dodati logotip in po želji spremeniti pisave in barve. Bolj enostavno skoraj ne gre!

5,99 

Po mojih izkušnjah veliko lastnikov spletnih strani ne ve, da morajo v spletno trgovino vključiti tudi obrazec o odstopu od pogodbe ali pa imajo težave, kako obrazec oblikovati in katere podatke vključiti.

Predlogo za odstop od pogodbe sem oblikovala, da ti olajšam ustvarjanje obrazca in spremnih informacij o uveljavljanju pravice do odstopa od pogodbe.

Predloga že vsebuje besedila in podatke v skladu z ZVPot-1, jih je pa seveda treba nadomestiti s podatki tvojega podjetja in besedilo prilagoditi poslovnim praksam podjetja (npr. če naročene izdelke pošiljaš v več paketih), v skladu z veljavnim pravilnikom.

Kaj dobiš?

PDF s povezavo do Canva predloge v velikosti A4 in osnovna navodila, kako predlogo uporabljati in katere podatke je potrebno spremeniti.