Canva predloge vrtiljakov za Instagram

Canva predloge za Instagram vrtiljake. 4 serije po pet vrtiljak objav.

Fotografije so vključene v predloge.

Digitalni izdelek.

14,00 

Nikoli ne veš, kaj objaviti na Instagramu?

Na pomoč ti bodo priskočile predloge, ki jih lahko v Canvi zelo preprosto in hitro spremeniš. Samo dodaj svoje besedilo in že je objava pripravljena za deljenje na Instagramu.

Se videz predloge ne ujema s tvojo blagovno znamko? Ne skrbi! Preprosto spremeni barve in pisavo ter po potrebi fotografijam dodaj filtre ali jih v celoti zamenjaj. Voila!

Kaj so vrtiljak objave in kako jih uporabiti?

Vrtiljak (oz. carousel) objave na Instagramu so v bistvu serije fotografij in ali videov pod eno objavo. Naenkrat lahko dodamo 10 strani, zato so vrtiljaki izjemno priročni, ko moramo (ali želimo) podati več informacij.

Če vrtiljak objava pritegne uporabnikovo pozornost, se bo le-ta dalj časa zadržal na posamezni objavi, kar lahko Instagramovi algoritmi vzamejo kot pozitiven znak, da je objava uporabnikom zanimiva. 

V paketu prejmeš 4 predloge s petimi objavami, a jih lahko seveda razširiš še z dodatnimi petimi. Vrtiljake sem oblikovala v razmerju 4:5, saj tako na Instagramu pritegnejo več pozornosti. A ne skrbi! Predloge so oblikovane zelo natančno, tako da bo tudi kvadratna različica na profilu videti odlično!

Če so ti kvadratne objave ljubše, lahko ob nalaganju na Instagram izbereš, da jih avtomatsko obreže.