Izboljšajte svojo produktivnost

Enostavni koraki za več produktivnosti in boljši izkoristek tvojega časa!

Ne delaj več, raje se nauči bolje izkoristiti svoj čas. S pomočjo delovnega zvezka boste odkrili ključ do svoje produktivnosti

Delovni zvezek vsebuje številne nasvete in taktike za izboljšanje produktivnosti ter delovne liste, ki ti pomagajo dkriti ključ do večje produktivnosti.

Ker brez načrtovanja pogosto načrtujemo neuspeh, boš v delovnem zvezku našla tudi planerje, ki ti bodo olajšali načrtovanje svojih aktivnosti in jih lahko uporabljaš znova in znova.

Digitalni izdelek.

14,00 

DELI

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Delovni zvezek Izboljšajte svojo produktivnost ti bo pomagal bolje načrtovati in izrabiti čas. Produktivnost ne pomeni, da delamo več, temveč da bolje izrabimo čas, ki ga namenimo delu.

Obstajajo številne tehnike in nasveti, ki ti lahko pomagajo povečati produktivnost. Ta knjižica ti bo pomagala ugotoviti, katere tehnike in triki najbolje delujejo zate in kateri ključ odpira vrata do tvoje produktivnosti

Z delovnim zvezkom boš lažje poiskala pravo pot do večje produktivnosti, planerji pa ti bodo pomagali pri načrtovanju dneva za še boljši izkoristek časa.

Delovni zvezek vključuje: