Komplet: produktivnost + pametni cilji

Se ti pogosto dogaja, da si postaviš cilje, nato pa nad njimi obupaš? Se ti zdi, da neprestano delaš, rezultati pa so komaj vidni?

Uspešnost pri doseganju ciljev je pogosto odvisna od tega, kako dobro cilje postavimo. Produktivnost pa je najpogosteje odvisna od načrtovanja aktivnosti in ciljev, ki jih želimo doseči.

Že vidiš povezavo? Postavljanje in doseganje ciljev ter produktivnost imata marsikaj skupnega oz. se odlično dopolnjujeta. Prav zato sem ustvarila komplet delovnih zvezkov “Pametno postavljanje in doseganje ciljev” in “Izboljšajte svojo produktivnost“.

Nauči se pametnega (SMART) postavljanja ciljev in s skrbnim načrtovanjem povečaj možnost, da cilj dejansko dosežeš, hkrati pa poišči tehnike in načine, ki ti bodo pomagali bolj kakovostno izrabiti čas in doseči večjo produktivnost.

V kompletu sta ti delovna zvezka na voljo z 20 % popustom!

26,40 

DELI

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Delovni zvezek Pametno postavljanje in doseganje ciljev ti bo pomagal usvojiti praktično znanje uporabe SMART metode za postavljanje ciljev.

Teorija je podkrepljena tudi z nekaterimi praktičnimi primeri postavljanja ciljev, predvsem s področja spletnega marketinga.

Z delovnim zvezkom boš lažje postavila prave cilje za svoj posel (pa tudi zasebno življenje) in tako povečala možnosti, da jih dejansko dosežeš.

Delovni zvezek Izboljšajte svojo produktivnost ti bo pomagal bolje načrtovati in izrabiti čas. Produktivnost ne pomeni, da delamo več, temveč da bolje izrabimo čas, ki ga namenimo delu.

Obstajajo številne tehnike in nasveti, ki ti lahko pomagajo povečati produktivnost. Ta knjižica ti bo pomagala ugotoviti, katere tehnike in triki najbolje delujejo zate in kateri ključ odpira vrata do tvoje produktivnosti

Z delovnim zvezkom boš lažje poiskala pravo pot do večje produktivnosti, planerji pa ti bodo pomagali pri načrtovanju dneva za še boljši izkoristek časa.

Ta komplet je zate, če:

Ta komplet ni zate, če: