Tečaj SEO od A do Ž

Tečaj namenjen ženskam, ki želijo izboljšati SEO svoje spletne strani in vsebine pripravljati tako, da bodo na Googlu uvrščene višje!

V vseh letih dela s spletnimi stranmi in portali sem se naučila, da je zelo pomembno, kaj objavljaš in kako objavljaš vsebine, da jih iskalniki pogosteje prikažejo med rezultati in uvrščajo višje. Ko se konkurenca iz dneva v dan veča, postaja to znanje neprecenljivo!

Če želiš, da tvoja spletna stran na Googlu dosega boljše rezultate, je zato bolje, da na začetku investiraš v svoje znanje! Mnoge strani, ki sem jih upravljala, so večino svojega prometa dobile iz organskih rezultatov iskanja. Še danes strani mesečno dobivajo tisoče klikov iz Googla zgolj z upoštevanjem osnovnih SEO načel, ki jih bom predstavila v tem tečaju.

+ brezplačen priročnik Kako uporabljati Google Search Console

120,00 

DELI

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
SEO je ključ, ki lahko odpira vrata do večjega obiska in uspeha spletne strani ali trgovine!

V tečaju SEO od A do Ž te bom naučila osnov delovanja spletnih iskalnikov in kako zadostiti njihovim zahtevam, da bodo tvoje vsebine uvrščene čim višje!

Tečaj SEO od A do Ž ti bo v več kot 30 lekcijah korak za korakom pomagal usvojiti osnovno znanje SEO in kako ga uporabiti v praksi.

V tečaju se boš naučila:

Bonusi

Prejmeš tudi:

Kaj moraš vedeti pred nakupom?

Z nakupom tečaja dobiš neomejen dostop do vseh vsebin in bonusov. Za dostop do tečaja potrebuješ internetno povezavo.

Ta tečaj je zate, če:

Tečaj ni zate, če: