Večnamenski koledar s planerjem 2021

6,00 

Koledar in planer, ki se prilagajata vam! Izberite postavitev, ki vam najbolj ustreza, in ga natisnite doma. V PDF formatu.

  • Format A4
  • Stenski ali namizni
  • Več možnih načinov uporabe
  • Vsak mesec je planer razdeljen po tednih
  • BONUS: črno-bela različica

Opis

Žepni planerji so super, a včasih je dobro imeti pomembne informacije takoj pri roki. Koledar in planer Spletkarije je v osnovi namenjen podjetnicam, ki želijo v svojem delovnem kotičku pomembne podatke vedno imeti pred seboj. 

En izdelek, številne možnosti

Izdelek je sestavljen iz koledarja in planerja in oblikovan na 24 straneh (A4). Natisnete lahko samo koledar, samo planer ali oboje.

Če ne potrebujete veliko prostora za pisanje in/ali želite prihraniti na papirju, lahko koledar in planer za isti mesec natisnete na en ležeč A4 format.

Koledar in planer lahko prilepite na steno, namestite na podlago s sponkami ali ga postavite, na primer, na stojalo za knjige.

Kaj dobite?

Koledar in planer sta na voljo samo v digitalni obliki. Za ogled in tisk datoteke potrebujete program, ki podpira PDF format (priporočam brezplačni Adobe Acrobat Reader).

Zaradi različnih karakteristik ekranov in tiskalnikov lahko pri barvah pride do odstopanj. Priporočam tisk na debelejši papir.