Reference

Cosmedoc blog

Popolna prenova dvojezičnega kozmetičnega bloga z dodanimi funkcionalnostmi.

Na Andrejo sem se obrnila, ker sem si želela profesionalne izdelave spletne strani. Že po prvem telefonskem pogovoru sem vedela, da želim delati z njo, ker je bila profesionalna, a hkrati tudi meni kot laiku razumljivo razložila kaj je potrebno urediti. Veliko mi je pomenilo, da se je izdelave moje spletne strani lotila še pred datumom za katerega sva se dogovorili, hkrati pa me je ves čas updejtala o novostih, informacijah in bila na vezi z menoj glede vseh pomembnih odločitev. Upoštevala je vse moje želje in nekaj malega pripomb, ki so praktično bile zanemarljive, saj je že s prvim dizajnom zajela to, kar sem si želela od spletne strani. Prav tako nudi podporo in pomoč tudi po sami izdelavi spletne strani, kar je več kot dobrodošlo.

Če moram ta komentar strniti bi rekla, da izberite Spletkarije, ker boste dobili profesionalno spletno stran. Ne samo glede izgleda, pač pa tudi glede delovanja v ozadju in ustrezanja vsem zakonskim usmeritvam, za katere laiki sploh ne vemo.

Tajka Selan

Anigene

Izdelava nove spletne strani za znamko veterinarskega razkužila.

Veterina MH

Popolna prenova spletne strani z grafičnim oblikovanjem.

EmiLina

Izdelava spletne trgovine s personaliziranimi izdelki.

Ne morem biti bolj zadovoljna. Andreja iz Spletkarij mi je pomagala narediti najlepšo spletno trgovinico. Je odzivna, prilagodljiva, prijazna in polna znanja. Od kar imam spletno trgovino, se mi je prodaja močno povečala in moje delo poteka hitreje in brez zapletov. Ni mi žal, da sem se odločila za ta korak in da sem izbrala Spletkarije. Hvala. ♥️

Sindi Rutar Erzetič

Optika VIVID

Izdelava nove spletne strani za optiko v Sveti Trojici.

IOMY delights

Izdelava nove spletne strani za naravna, veganska mila IOMY delights.

Sodelovanje z Andrejo in njenimi Spletkarijami je bila super izkušnja. Izdelovala mi je spletno stran za moja naravna mila IOMY. Ves proces ustvarjanja je tekel zelo lahkotno, Andreja je prisluhnila vsem mojim željam, upoštevala moj okus, mi svetovala tudi pri tekstih, dobila sem ogromno koristnih informacij tako o marketingu kot tudi tehničnih zadevah. Stran sva imeli postavljeno v rekordno hitrem času in ko sem jo prvič videla, sem skakala od navdušenosti.

Mateja Fištravec

Better Than BRCA blog

Izdelava dvojezičnega osebnega bloga o genu za raka dojk.

Nika nakit

Izdelava spletne trgovine za unikaten nakit iz polimerne mase.

Mugs and hugs

Izdelava nove spletne trgovine s personaliziranimi izdelki.

Pozitivna komunikacija, ažurnost in strokovnost so me prepričali, da je Andreja prava oseba, da se loti izdelave dokaj zahtevne spletne trgovine. Najino vodilo je bilo, da mora stran, ki se ukvarja s prodajo unikatnih in personaliziranih izdelkov, na enostaven način ustreči željam vseh kupcev. Hkrati pa enostavna za upravljanje tudi zame, ki sem bila na področju prodaje preko spletne trgovine novinka. Spletkarije so poskrbele za fantastično stran, ki v celoti odraža mene kot osebo, ter seveda moje izdelke. Stran je zaživela in prejema same pozitivne besede, kar se tiče estetike in enostavnosti za uporabo.

Tamara Slana
Spletkoskop analiza

COSMEDOC

www.cosmedoc.si

Storitev: Spletkoskop Moja top vsebina

Analiza Moja top vsebina je odličen način, da bolje spoznaš svoj blog ter bralce. Izveš, katera so zate najbolj pomembna omrežja in načini kako bralci dostopajo do bloga. V sklopu analize dobiš predloge nadaljnih objav, ki se fokusirajo predvsem na to da izpostaviš tiste najbolj brane in se v prihodnosti fokusiraš na podobno vsebino. Plan objav ti pomaga zgraditi temelje tudi v iskalnikih. Z analizo sem zadovoljna in se veselim, da bom uporabila vse trike, ki so bili zapisani v analizi. Hvala!”

Tajka, blogerka Cosmedoc

CVETLIČNO OBARVANA

www.cvetlicnoobarvana.si

Storitev: Spletkoskop Moja top vsebina

Analize mojega bloga sem se izredno veselila. Predvsem so me zanimali rezultati in morebitni nasveti kako privabiti na mojo stran še več bralcev. Pozitivno presenečena nad odličnim povzetkom moje statistike, predlogov in nasvetov, ki jih bom z veseljem preizkusila in spremljala njihov napredek. Hitro, profesionalno, strokovno mnenje in iskrena pomoč so zagotovo odlike zaradi katerih bi storitev priporočala dalje.

Monika, blogerka Cvetlično obarvana

ALL ABOUT VANJA

www.allaboutvanja.si

Storitev: Spletkoskop Moja top vsebina

Vse informacije so zelo uporabne in so mi v veliko pomoč. Samo poročilo je odlično, profesionalno in pregledno napisano. Cenim, ker je lepo oblikovano in me je k branju še bolj pritegnilo. Andreja se je maksimalno potrudila in Spletkoskop je izpolnil vsa moja pričakovanja. Zelo sem zadovoljna in z veseljem priporočam vsem, ki potrebujejo pomoč pri ustvarjanju boljših spletnih in Facebook vsebin.

Vanja, blogerka All About Vanja

TIXIBEAUTY

www.tixibeauty.com

Storitev: Spletkoskop spletna stran in Spletkoskop družbena omrežja

Pred kratkim sem začela s svojim blogom, ki je seveda povezan z Instagram in Facebook profilom. Nedvomno projekt, poln izzivov in novosti, ob katerem sem hitro dobila občutek, da kljub redni uporabi družbenih omrežij v zasebne namene, nimam pojma. Posebno pa nimam pojma o spletnih straneh! SEO? Varnost? Optimizacija?

Nisem želela izgubljati dragocenega časa za odkrivanje tople vode, zato sem se povezala z Andrejo, ki mi je priskočila na pomoč s svojim Spletkoskopom in oblico nasvetov in idej. Spletkoskop je praktično “plonk listek” kako optimizirati posredovanje svojih vsebin svoji ciljni skupini. Kratko, jasno zapisano in nadvse uporabno. Andreja je izjemno natančna, temeljita in profesionalna. Tudi stroga, ko je treba! Najlepša hvala za vrhunsko storitev!

Tika, blogerka Tixibeauty