Reference

Spletne strani in blogi
Spletkoskop analiza

Spletne trgovine

Ne morem biti bolj zadovoljna. Andreja iz Spletkarij mi je pomagala narediti najlepšo spletno trgovinico. Je odzivna, prilagodljiva, prijazna in polna znanja. Od kar imam spletno trgovino, se mi je prodaja močno povečala in moje delo poteka hitreje in brez zapletov. Ni mi žal, da sem se odločila za ta korak in da sem izbrala Spletkarije. Hvala. ♥️

Sindi Rutar Erzetič

MUGS AND HUGS

www.mugsandhugs.si

Že dalj časa sem izbirala ponudnike za izdelavo spletne trgovine. Nato sem po priporočilu prijatelja kontaktirala Andrejo iz Spletkarij, s katero sva do potankosti razdelali mojo vizijo in strokovne opcije, s katerimi bova dosegli željeno. Pozitivna komunikacija, ažurnost in njena strokovnost sta me prepričali, da je ravno ona prava oseba, da se loti izdelave dokaj zahtevne spletne trgovine.

Najino vodilo je bilo, da mora biti stran, ki se ukvarja s prodajo unikatnih in personaliziranih izdelkov, zastavljena tako, da se na enostaven način ustreže željam vseh kupcev. Hkrati pa enostavna za upravljanje tudi zame, ki sem bila na področju prodaje preko spletne trgovine novinka.

Spletkarije so poskrbele za fantastično stran, ki v celoti odraža mene kot osebo, ter seveda moje izdelke. Odločitev je bila prava. Stran je zaživela in prejema same pozitivne besede, kar se tiče estetike in enostavnosti za uporabo.

Hvala Spletkarije, da ste meni in mojim strankam polepšali izkušnjo prodaje oziroma nakupovanja.

Tamara Slana

Spletne strani in blogi

OPTIKA VIVID

www.vivid.si

IOMY DELIGHTS

www.iomydelights.com

Sodelovanje z Andrejo in njenimi Spletkarijami je bila super izkušnja. Izdelovala mi je spletno stran za moja naravna mila IOMY. Ves proces ustvarjanja je tekel zelo lahkotno, Andreja je prisluhnila vsem mojim željam, upoštevala moj okus, mi svetovala tudi pri tekstih, dobila sem ogromno koristnih informacij tako o marketingu kot tudi tehničnih zadevah. Stran sva imeli postavljeno v rekordno hitrem času in ko sem jo prvič videla, sem skakala od navdušenosti.

Mateja Fištravec

BETTER THAN BRCA BLOG

www.betterthanbrca.com

Spletkoskop analiza

COSMEDOC

www.cosmedoc.si

Storitev: Spletkoskop Moja top vsebina

Analiza Moja top vsebina je odličen način, da bolje spoznaš svoj blog ter bralce. Izveš, katera so zate najbolj pomembna omrežja in načini kako bralci dostopajo do bloga. V sklopu analize dobiš predloge nadaljnih objav, ki se fokusirajo predvsem na to da izpostaviš tiste najbolj brane in se v prihodnosti fokusiraš na podobno vsebino. Plan objav ti pomaga zgraditi temelje tudi v iskalnikih. Z analizo sem zadovoljna in se veselim, da bom uporabila vse trike, ki so bili zapisani v analizi. Hvala!”

Tajka, blogerka Cosmedoc

CVETLIČNO OBARVANA

www.cvetlicnoobarvana.si

Storitev: Spletkoskop Moja top vsebina

Analize mojega bloga sem se izredno veselila. Predvsem so me zanimali rezultati in morebitni nasveti kako privabiti na mojo stran še več bralcev. Pozitivno presenečena nad odličnim povzetkom moje statistike, predlogov in nasvetov, ki jih bom z veseljem preizkusila in spremljala njihov napredek. Hitro, profesionalno, strokovno mnenje in iskrena pomoč so zagotovo odlike zaradi katerih bi storitev priporočala dalje.

Monika, blogerka Cvetlično obarvana

ALL ABOUT VANJA

www.allaboutvanja.si

Storitev: Spletkoskop Moja top vsebina

Vse informacije so zelo uporabne in so mi v veliko pomoč. Samo poročilo je odlično, profesionalno in pregledno napisano. Cenim, ker je lepo oblikovano in me je k branju še bolj pritegnilo. Andreja se je maksimalno potrudila in Spletkoskop je izpolnil vsa moja pričakovanja. Zelo sem zadovoljna in z veseljem priporočam vsem, ki potrebujejo pomoč pri ustvarjanju boljših spletnih in Facebook vsebin.

Vanja, blogerka All About Vanja

TIXIBEAUTY

www.tixibeauty.com

Storitev: Spletkoskop spletna stran in Spletkoskop družbena omrežja

Pred kratkim sem začela s svojim blogom, ki je seveda povezan z Instagram in Facebook profilom. Nedvomno projekt, poln izzivov in novosti, ob katerem sem hitro dobila občutek, da kljub redni uporabi družbenih omrežij v zasebne namene, nimam pojma. Posebno pa nimam pojma o spletnih straneh! SEO? Varnost? Optimizacija?

Nisem želela izgubljati dragocenega časa za odkrivanje tople vode, zato sem se povezala z Andrejo, ki mi je priskočila na pomoč s svojim Spletkoskopom in oblico nasvetov in idej. Spletkoskop je praktično “plonk listek” kako optimizirati posredovanje svojih vsebin svoji ciljni skupini. Kratko, jasno zapisano in nadvse uporabno. Andreja je izjemno natančna, temeljita in profesionalna. Tudi stroga, ko je treba! Najlepša hvala za vrhunsko storitev!

Tika, blogerka Tixibeauty