Brezplačni SEO checklist

To ni še en SEO seznam! To je seznam, ki te vodi skozi osnovno optimizacijo strani in ti pove tudi KAKO optimizirati, ne samo kaj!
Želiš sama optimizirati spletno stran, pa ne veš kje začeti? Naj ti pomaga SEO checklist!

Moj SEO kontrolni seznam poskrbi, da opraviš vse osnovne dele on-page optimizacije za spletne iskalnike. Pelje te skozi vse elemente, ki jih moraš optimizirati, preden stisneš “objavi”:

Ne samo, da boš opravila vse pomembne dele optimizacije, kontrolni seznam ti bo z nasveti, na kaj moraš biti pozorna, pokazal tudi kako te elemente optimizirati!

Brezplačni SEO kontrolni seznam

Pogosta vprašanja

Tega ti žal ne more zagotoviti nihče! Na uvrstitev v Googlovih rezultatih iskanja izjemno vpliva vsebina tvoje strani, hkrati pa še veliko drugih dejavnikov.

Če si popolna začetnica v SEO optimizaciji ali ti le-ta povzroča težave, pa je ta checklist lahko zelo dobra odskočna deska.

Jaz ta seznam uporabljam pri optimizaciji vseh vsebin, zato vem, da deluje – če najprej poskrbiš za kakovostno vsebino, seveda!

Ko izpolniš spodnji obrazec in potrdiš svoj email naslov. Če naslova ne boš potrdila, ti seznama žal ne morem poslati.

Kontrolni seznam prejmeš v PDF formatu, ki pa omogoča tudi digitalno vpisovanje.

Ne! Datoteka je v PDF formatu in jo lahko natisneš, a to ni nujno. Je namreč opremljena s polji za vpisovanje, tako da lahko vse podatke vpisuješ na računalniku, tablici ali telefonu.

Če želiš checklist uporabiti za drugo stran, podatke preprosto izbrišeš ali napraviš kopijo datoteke.