Storitve za spletne strani

Stranke ne zaupajo podjetjem brez spletne strani

Spletna stran je ogledalo podjetja na spletu – poskrbite za čudovit odsev!

Še nimate spletne strani? Imate spletno stran, a je potrebna temeljite prenove? Vam spletna stran ne prinaša pričakovanega dobička oziroma strank? 

Spletkarije so tu za vas!

Izdelam vam moderno in privlačno spletno stran, prilagojeno za mobilne telefone. Popolnoma jo prilagodim vašemu podjetju in potrebam ter idealnim strankam.

Moj cilj je zagotoviti optimizirano, tehnično dovršeno spletno stran, ki bo privlačna na pogled in hkrati prijazna vam ter vašim strankam

Optimizacija vseh vidikov spletne strani za brezhibno delovanje

Je vaša spletna stran najboljša, kar je lahko?

Cilj optimizacije je, kot že sama beseda pove, optimalno delovanje spletne strani in vseh njenih funkcij. Optimizacija je najpogosteje tisto, kar nihče ne vidi, nekaj, kar se dogaja v ozadju, a je ključnega pomena za dobro delujočo in učinkovito spletno stran!

Nudim različne možnosti optimizacije spletne strani, npr. hitrost nalaganja in izboljšanje uporabniške izkušnjePoskrbim lahko tudi za optimizacijo velikosti fotografij in za njihovo SEO optimizacijo.

Zaščita spletnih strani in trgovin

So podatki vaših strank res varni pred hekerji?

Takoj ko dobi svoj prostor na spletu, je vaša spletna stran lahko v nevarnosti

Spletkarije lahko poskrbijo za zaščito vaše strani pred virusi in vdori. Možna je namestitev celotnega varnostnega sistema ali samo varovanje prijave v administratorski del.

Uredim vam lahko tudi samodejne varnostne kopije, ki se lahko za večjo varnost shranjujejo v vaš Dropbox ali Google Drive

Želiš večji obisk svoje strani?

Spletkoskop: moja top vsebina

Pišeš, pišeš, pišeš, tvoja spletna stran pa še vedno nima veliko obiska? Želiš obisk še povečati z uporabo obstoječih vsebin? Morda ti statistika ni blizu ali pa preprosto ne znaš izkoristiti potenciala svojih vsebin za večji uspeh?

V ta namen sem oblikovala Spletkoskop analizo Moja top vsebina, ki te seznani z osnovami Google analitike ter ti ponudi vpogled v vsebine z največ potenciala. Tiste, ki samo čakajo, da jih izkoristiš za povečanje obiska strani in prepoznavnosti tvoje znamke.