Optimizacija spletnih strani

Je vaša spletna stran najboljša, kar je lahko?

Optimizacija poskrbi za večjo učinkovitost spletnih strani

Cilj optimizacije je, kot že sama beseda pove, optimalno delovanje spletne strani in vseh njenih funkcij. Optimizacija je najpogosteje tisto, kar nihče ne vidi, nekaj, kar se dogaja v ozadju, a je ključnega pomena za dobro delujočo in učinkovito spletno stran!

Kljub temu da večina pozna le SEO optimizacijo, dejansko obstaja več načinov optimizacije strani, ki se med seboj dopolnjujejo oz. delujejo vzajemno, vsi skupaj pa vplivajo na SEO

Optimiziramo lahko delovanje v ozadju (na primer hitrost nalaganja strani), pa tudi samo videz in funkcije strani, ki vplivajo na kakovostno uporabniško izkušnjo in s tem na učinkovitost vaše spletne strani in višje uvrščanje na iskalnikih.

Povečajte učinkovitost spletne strani z optimizacijo!

Optimizacija spletnih strani, ki jo nudijo Spletkarije

Hitrost spletne strani

Hitrost nalaganja vaše strani vpliva na uporabniško izkušnjo (če se bo stran predolgo nalagala, jo bodo uporabniki zapustili) in SEO (Google v svojem algoritmu, ki odloča, kako visoko se bo stran pojavila v rezultatih iskanja, upošteva tudi hitrost), zato je zelo pomembno, da je primerno optimizirana!

Optimizacija fotografij

Fotografije najpogosteje upočasnijo nalaganje spletne strani! Poskrbim za avtomatsko kompresijo fotografij in/ali prikaz v novejših formatih ter vam svetujem glede optimalnih velikosti fotografij.
Možna je tudi optimizacija fotografij in grafik za SEO.

SEO - optimizacija za spletne iskalnike

Poskrbim za osnovno on-site SEO optimizacijo ter za povezavo z Google Analytics in Search Console. Prejmete tudi osnovna navodila, kako optimizacijo kasneje izvajati sami.
Za uspešno SEO optimizacijo je pomembno, da so optimizirani vsi vidiki spletne strani.

Uporabniška izkušnja

Optimizira se lahko postavitev strani, grafičnih elementov in funkcij za boljšo uporabniško izkušnjo. Po potrebi se zamenja celotna grafična predloga strani. Uredim lahko tudi prevode angleških izrazov, ki se pojavljajo na strani.
K uporabniški izkušnji sodi tudi optimizacija hitrosti.

Prevodi

Niso vsi deli vaše spletne strani prevedeni v slovenščino? Želite, da se spletna stran prikazuje v dodatnem jeziku? Tudi za to lahko poskrbijo Spletkarije.