Spletkoskop: moja top vsebina

Želiš večji obisk svoje strani?

Odkrij objave, ki lahko tvoji spletni strani še dolgo prinašajo večji obisk

Pišeš, pišeš, pišeš, tvoja spletna stran pa še vedno nima veliko obiska? Želiš obisk še povečati z uporabo obstoječih vsebin? Morda ti statistika ni blizu ali pa preprosto ne znaš izkoristiti potenciala svojih vsebin za večji uspeh?

V ta namen sem oblikovala Spletkoskop analizo Moja top vsebina, ki te seznani z osnovami spletne statistike ter ti ponudi vpogled v vsebine z največ potenciala. Tiste, ki samo čakajo, da jih izkoristiš za povečanje obiska strani in prepoznavnosti tvoje znamke.

Za koga je storitev primerna?

Za blogerje in manjša podjetja, ki imajo na svoji spletni strani tudi blog s vključeno podrobno statistiko (npr. Google Analytics ali Matomo). Blog ne sme biti mlajši od treh mesecev in mora imeti vsaj deset objav. Priporočljivo je, da ste aktivni na družbenih omrežjih.

Analiza ni primerna za tiste, ki želijo na hiter način pridobiti velik obisk spletne strani, a niso pripravljeni poskrbeti za kakovostno vsebino in vzdrževanje kakovostnih družbenih profilov.

Kaj dobiš?

Boljše razumevanje statistike svoje spletne strani, odkrila pa boš tudi priljubljene vsebine, ki lahko prinesejo več obiska na spletno stran. Pomagala ti bom osvojiti tudi osnovno znanje, kako te podatke uporabiti tudi v prihodnje.

Analiza splošnega obiska

Analiza obiska spletne strani za 3-6 mesecev z osnovno razlago rezultatov in pojmov znotraj.

Analiza bloga

Z analizo obiskanosti blog objav v različnih časovnih obdobjih in primerjanjem rezultatov poiščem objave, ki imajo potencial za večji obisk.

Najboljše vsebine

Glede na statistične podatke, vsebino objav in druge dejavnike pripravim seznam vsebin, ki se jih splača izkoristiti za več obiska strani.

Načrt objav in praktični primeri

Svetujem, kako najboljše blog objave vključiti v načrt objav na družbenih omrežjih. Za najboljšo objavo pripravim tudi primere za deljenje na Facebooku in "recikliranje".

Nasveti

Na podlagi statističnih podatkov ti dodatno svetujem, kako čim bolje izkoristiti vsebino in povečati obisk spletne strani.

Kako poteka Spletkoskop analiza bloga?

S klikom na gumb “Naroči Spletkoskop analizo” jo dodaš v košarico in zaključiš naročilo. Ko prejmem plačilo, ti na vpisan email sporočim, kako mi urediš dostop do tvoje statistike. Brez tega storitve ne morem opraviti! 

Analizo bom opravila v 5-10 delovnih dneh od prejema dostopa in ti na mail poslala poročilo in primere objav.

Vsi statistični podatki, ki jih zberem v času analize, so zaupni in bodo uporabljeni samo za pripravo tvojega poročila in svetovanje!

Zadovoljne stranke