Izdelava spletnih strani

Stranke ne zaupajo podjetjem brez spletne strani

Spletna stran je ogledalo podjetja na spletu – poskrbite za čudovit odsev!

Še nimate spletne strani? Imate spletno stran, a je potrebna temeljite prenove? Vam spletna stran ne prinaša pričakovanega dobička oziroma strank? 

Spletkarije so tu za vas!

Izdelam vam moderno in privlačno spletno stran, prilagojeno za mobilne telefone. Popolnoma jo prilagodim vašemu podjetju in potrebam ter idealnim strankam.

Moj cilj je zagotoviti optimizirano, tehnično dovršeno spletno stran, ki bo privlačna na pogled in hkrati prijazna vam ter vašim strankam

Kaj vključuje izdelava spletne strani?

Za izdelavo spletnih strani uporabljam WordPress, ki je uporaben za praktično katerokoli stran, za blogerje pa je nepogrešljiv. Uporabe WordPressa se lahko hitro naučite in po prvotni izdelavi sami dodajate in urejate vsebine.

Ker se potrebe podjetij razlikujejo, sem za vas pripravila osnovni paket izdelave spletne strani, ki ga lahko po želji povsem prilagodite.

Osnovni paket izdelave spletne strani vključuje:

Osnovna namestitev

Oblikovanje in vnos vsebin

Optimizacija

Funkcionalnosti

Varnost

Podpora in svetovanje

Vključuje še: osnovno svetovanje glede strukture spletne strani in besedil, osnutek splošnih pogojev uporabe strani in pravila zasebnosti, ki jih sami prilagodite svojemu podjetju (priporočljiv je posvet s pravnikom).

Zadnji projekti

Pogosta vprašanja

Za izdelavo spletne strani potrebujete:

  • domeno in gostovanje,
  • logotip podjetja (priporočljivo v vektorski obliki; izdelan CGP je dodatna prednost),
  • osnovno vsebinsko zasnovo in hierarhijo, ki jo nato izpopolnimo in optimiziramo skupaj,
  • besedila vseh strani,
  • fotografije.

V primeru spletne trgovine potrebujete še:

  • seznam izdelkov in kategorij,
  • opise izdelkov,
  • možnosti izdelkov (vse, kar lahko kupec izbira; npr. barve, različni napisi, materiali …),
  • fotografije izdelkov,
  • pogoje poslovanja trgovine.

Cena spletne strani je odvisna od velikosti spletne strani, zahtevnosti in funkcij, ki jih želite vključiti. Cena osnovnega paketa spletne strani pri Spletkarijah je trenutno 750 €.

40 % cene plačate pred pričetkom dela, preostanek pa ob koncu izdelave spletne strani. Rok za izdelavo skupaj določimo pred začetkom dela.

Mnoga podjetja in posamezniki, ki želijo izdelavo spletne strani, bloga ali trgovine, domeno in/ali gostovanje že imajo. Prav tako pa želim, da je izbira ponudnika ter lastništvo in upravljanje z domeno in gostovanjem vedno izključno v vaših rokah.

Lahko pa vam pomagam izbrati ponudnika, če boste potrebovali pomoč.

Trajanje izdelave se razlikuje, saj je odvisno od zahtevnosti spletne strani, vaše odzivnosti in moje razpoložljivosti.

Osnovna spletna stran je lahko gotova že v enem tednu, a običajno stranke potrebujejo več časa za pripravo vseh materialov.

Seveda, vse spletne strani in trgovine Spletkarij so “na ključ”, kar pomeni, da imate popoln dostop do svoje strani in jo lahko po želji spreminjate in dodajate vsebine.

Pripravim vam osnutek pogojev zasebnosti, ki so v skladu z GDPR, a predlagam posvet s pravnikom. Če funkcije na strani po GDPR od obiskovalcev zahtevajo potrditev piškotkov, se namesti in nastavi vtičnik, ki to ureja.

Seveda. WordPress je enostaven sistem, ki ga hitro osvojijo tudi popolni začetniki. Po končani izdelavi spletne strani prejmete tudi osnovna navodila, kako stran uporabljati, vedno pa sem na voljo tudi za pomoč.

Če vam je urejanje strani preveč, lahko za to najamete tudi Spletkarije in za vse vsebinske spremembe na strani namesto vas poskrbim jaz.