Želiš s svojim podjetjem zavzeti splet, pa ne veš, kje začeti?

Splet je ogromno igrišče in hitro se lahko izgubiš v pravilih igre. Bi ti koristilo, če bi imela nekoga, ki bi te vodil, vzpodbujal in pomagal navigirati skozi področja, ki jih ne poznaš najbolje?

Pogosto od svojih strank slišim: “Tega mi pa še nihče ni povedal.” To je zelo pogosto, še posebej na področju spleta. Za vsako vprašanje, ki se ti pojavi ob izdelavi spletne strani ali urejanju družbenih omrežij, obstajajo vsaj še tri, za katera ne veš, da bi jih morala postaviti ali poiskati odgovore.

Moje ime je Andreja in moje dolgoletne izkušnje so ti lahko v veliko pomoč.

Kako se Spletkarije razlikujejo od drugih?

Večino izkušenj sem nabrala v podjetjih, kjer je bilo treba s čim manj doseči čim več.

Pristen osebni odnos

Vsaka stranka je posebna in pomembna in tega nikdar ne pozabim. Vedno se po najboljših močeh potrudim, da je projekt izpeljan kakovostno, učinkovito, stranka pa zadovoljna.

Široko znanje

Zaradi pestrih izkušenj na različnih področjih spletnih tehnologij imam znanje tako s tehničnega kot tudi s komunikacijskega vidika in digitalnega marketinga.

3 korake spredaj

Spletne komunikacije se hitro razvijajo in spreminjajo in hitro lahko ostaneš zadaj. Zato vedno gledam tri korake naprej in se trudim za svoje stranke ostati čim bolj ažurna in v koraku s trendi.

Rešujem težave še preden se pojavijo

Ti obvladaš svoje delo, Spletkarije obvladajo splet! Ker vem, kje so določene šibke točke, lahko marsikatero težavo preprečim, da je ni treba odpravljati.

Malenkosti so pomembne

Na uspeh spletne strani ali trgovine vpliva ogromno malenkosti, ki so na prvi pogled morda nepovezane. Zato poskušam vedno biti osredotočena na veliko sliko in pozorna tudi na malenkosti. Jaz mislim na vse, da tebi ni treba!

Zadovoljne stranke