Preverite nekatere od naših projektov in preberite, kaj o Spletkarijah pravijo naši naročniki … 

A veš tisti občutek, ko si želiš spletno stran pa si povsem izgubljena? Spletkarije so pravi odgovor za tvoj problem.

Presrečna sem, da sem naletela na Andrejo. Pri izdelavi je bila strokovna, potrpežljiva in odzivna. Pomagala mi je razrešiti vse dileme, ki so se pojavile. Hkrati pa me je naučila toliko stvari, ki jih sploh nisem vedela, da so pomembne (npr. pomen varnosti). Navdušena sem nad stranjo, ki je nastala. Sedaj stran ni samo lepa, je tudi uporabna in funkcionalna.

Valentina Čufar, Razvij potencial

Sodelovanje z Andrejo in njenimi Spletkarijami je bila super izkušnja.

Izdelovala mi je spletno stran za moja naravna mila IOMY. Ves proces ustvarjanja je tekel zelo lahkotno, Andreja je prisluhnila vsem mojim željam, upoštevala moj okus, mi svetovala tudi pri tekstih, dobila sem ogromno koristnih informacij tako o marketingu kot tudi tehničnih zadevah. Stran sva imeli postavljeno v rekordno hitrem času in ko sem jo prvič videla, sem skakala od navdušenosti.

Mateja Fištravec, IOMY delights

Izberite Spletkarije, ker boste dobili profesionalno spletno stran. Ne samo glede izgleda, pač pa tudi glede delovanja v ozadju in ustrezanja vsem zakonskim usmeritvam, za katere laiki sploh ne vemo.

Že po prvem telefonskem pogovoru sem vedela, da želim delati z Andrejo, ker je bila profesionalna, a hkrati razumljivo razložila, kaj je potrebno urediti. Veliko mi je pomenilo, da se je izdelave moje spletne strani lotila še pred datumom za katerega sva se dogovorili, hkrati pa me je ves čas updejtala o novostih, informacijah in bila na vezi z menoj glede vseh pomembnih odločitev.

Upoštevala je vse moje želje in nekaj malega pripomb, ki so praktično bile zanemarljive, saj je že s prvim dizajnom zajela to, kar sem si želela od spletne strani. Prav tako nudi podporo in pomoč tudi po sami izdelavi spletne strani, kar je več kot dobrodošlo.

Tajka Selan, Cosmedoc

Ne morem biti bolj zadovoljna. Andreja iz Spletkarij mi je pomagala narediti najlepšo spletno trgovinico!

Je odzivna, prilagodljiva, prijazna in polna znanja. Od kar imam spletno trgovino, se mi je prodaja močno povečala in moje delo poteka hitreje in brez zapletov. Ni mi žal, da sem se odločila za ta korak in da sem izbrala Spletkarije. Hvala. ♥️

Sindi Rutar Erzetič, EmiLina