Spletne strani za uspešne podjetnice

Izkoristi leta mojih izkušenj v svoj prid!

Izdelava spletne strani pri Spletkarijah pomeni spletno stran, ki bo odsevala kakovost tvojega dela in navdušila stranke, pri tem pa ti ne bo treba misliti na vsako malenkost – to je moja naloga.

Še nimaš spletne strani? Imaš spletno stran, a je potrebna temeljite prenove? Ti spletna stran ne prinaša pričakovanega dobička oziroma strank? 

Spletkarije so tu zate!

Izdelam ti moderno in privlačno spletno stran, prilagojeno za mobilne telefone. Popolnoma jo prilagodim tvojemu podjetju in potrebam ter idealnim strankam.

Moj cilj je zagotoviti optimizirano, tehnično dovršeno spletno stran, ki bo privlačna na pogled in hkrati prijazna tebi ter tvojim strankam. Ter seveda ustrezna vsem zakonskim zahtevam.

Zakaj potrebuješ spletno stran?

Kredibilnost

Stranke pogosto ne zaupajo podjetjem brez spletne strani.

Poleg tega tvoje podjetje potrebuje čisto svoj prostor na spletu, kjer lahko ti vplivaš na vsebino in uporabniško izkušnjo.

Blagovna znamka

Spletna stran deluje kot platforma in središče za sporočanje vseh pomembnih informacij in oblikuje spletno dojemanje tvoje znamke. Tega ne more nadomestiti nobeno družbeno omrežje.

Prihrani čas

Čas je denar in dobro oblikovana spletna stran ti ga lahko prihrani ogromno! Nudi vse informacije na enem mestu, kar ti prihrani čas pri odgovarjanju na različna vprašanja, pa tudi pri podpori strankam.

Že po prvem telefonskem pogovoru sem vedela, da želim delati z Andrejo, ker je bila profesionalna, a hkrati tudi meni kot laiku razumljivo razložila, kaj je potrebno urediti. Med izdelavo me je ves čas updejtala o novostih, informacijah in bila na vezi z menoj glede vseh pomembnih odločitev. Upoštevala je vse moje želje in nekaj malega pripomb, ki so praktično bile zanemarljive, saj je že s prvim dizajnom zajela to, kar sem si želela od spletne strani.
Če moram ta komentar strniti bi rekla, da izberite Spletkarije, ker boste dobili profesionalno spletno stran. Ne samo glede izgleda, pač pa tudi glede delovanja v ozadju in ustrezanja vsem zakonskim usmeritvam, za katere laiki sploh ne vemo.

Kakšne spletne strani so na voljo?

One-page spletna stran je stran, ki ima, kot že ime pove, vse vsebine na eni sami strani.

Za koga je primerna?

Za podjetnice, ki potrebujejo le predstavitveno stran z osnovnimi informacijami o delu in podjetju, brez dolgih opisov in povezav na podstrani.

Kaj vključuje?

– namestitev WordPressa
– oblikovanje vstopne strani; do 5 ločenih segmentov
– vnos vsebine
– kontaktni obrazec
– zemljevid, če ima podjetje fizično lokacijo
– prilagojeno mobilnim napravam
– podporne strani (pogoji, zasebnost, piškotki) se odprejo v pojavnem oknu
– ostale postavke iz osnovnega paketa

Za koga je primerna?

Za podjetnice, ki potrebujejo predstavitveno stran s povezavami na podstrani, kot so storitve, cenik, o nas ipd. 

Kaj vključuje?

Vse postavke osnovnega paketa.

Z doplačilom je možno dodati tudi blog.

Za koga je primerna?

Za podjetnice, ki potrebujejo predstavitveno spletno stran s poudarkom na vsebinah, želijo pa vključiti tudi spletno trgovino z nekaj izdelki. 

Kaj vključuje?

– vse postavke osnovnega paketa

– izdelavo enostavne spletne trgovine

– ena kategorija izdelkov

– vnos do 5 izdelkov

– možnosti plačila: po povzetju, nakazilo na TRR, PayPal

– fiksna cena dostave

Z doplačilom je možno dodati tudi blog.

Funkcionalnost bloga se lahko doda osnovni spletni strani ali osnovni spletni strani s trgovino.

Doplačilo: od 150 €

Kaj vključuje?

– priporočene nastavitve bloga, 

– oblikovanje prve strani bloga,

– oblikovanje prikaza arhivov (kategorije in oznake),

– oblikovanje videza blog objave,

– vnos in optimizacija 1 blog objave,

– osnovno oblikovanje stranske vrstice (sidebar).

Kaj vsebuje izdelava spletne strani?

Ker se potrebe podjetij razlikujejo, sem pripravila osnovni paket izdelave spletne strani, ki ga pa lahko po želji povsem prilagodiš in dodaš želene funkcionalnosti.
Osnovni paket izdelave spletne strani vključuje:

Osnovna namestitev

Oblikovanje in vnos vsebin

Optimizacija

Funkcionalnosti

Varnost

Podpora

Postavke, označene z * niso na voljo za one-page spletno stran. Vse strani so oblikovane in prilagojene posebej za vas, ne po vnaprej pripravljeni predlogi.

Vključuje še: osnovno svetovanje glede strukture spletne strani in besedil, osnutek splošnih pogojev uporabe strani in pravila zasebnosti, ki jih prilagodiš svojemu podjetju (priporočljiv je posvet s pravnikom).

Sodelovanje z Andrejo in njenimi Spletkarijami je bila super izkušnja. Izdelovala mi je spletno stran za moja naravna mila IOMY. Ves proces ustvarjanja je tekel zelo lahkotno, Andreja je prisluhnila vsem mojim željam, upoštevala moj okus, mi svetovala tudi pri tekstih, dobila sem ogromno koristnih informacij tako o marketingu kot tudi tehničnih zadevah. Stran sva imeli postavljeno v rekordno hitrem času in ko sem jo prvič videla, sem skakala od navdušenosti.
Mateja Fištravec
IOMY delights

Cenik

Koliko stane izdelava spletne strani? Vse je odvisno od tega, kaj potrebuješ ...

One-page

500 €
 • Enostanska spletna stran
 • Kontaktni obrazec
 • 14-dnevna e-mail podpora

Osnovna spletna stran

od 800 €
 • Spletna stran
 • Vnos vseh vsebin
 • 14-dnevna e-mail podpora

Spletna stran + trgovina

od 1250 €
 • Osnovni paket spletne strani
 • Enostavna spletna trgovina
 • Vnos vseh vsebin
 • 1 mesec brezplačnega vzdrževanja

Zadnji projekti

Pogosta vprašanja

Večino izkušenj sem nabrala v podjetjih, kjer je bilo treba s čim manj doseči čim več in to vodilo me vodi še danes. Ne bom ti ponujala nečesa, kar tvoja stran ne potrebuje.

Imam res široko znanje področij, ki jih je nujno poznati pri izdelavi spletnih strani. Z razliko od nekaterih drugih izdelovalcev se trudim ostajati v koraku tako s trendi, kot tudi z zakonodajo.

Sem mnenja, da malenkosti štejejo, zato se pri izdelavi vedno osredotočim tudi na male stvari, za katere se kasneje izkaže, da so še kako pomembne. Na vse malenkosti mislim jaz, zato da tebi ni treba.

Več o meni in Spletkarijah

Za izdelavo spletne strani potrebuješ:

 • domeno in gostovanje,
 • logotip podjetja (priporočljivo v vektorski obliki; izdelan CGP je dodatna prednost),
 • osnovno idejo, kaj od spletne strani pričakuješ,
 • osnovno vsebinsko zasnovo in hierarhijo, ki jo nato izpopolnimo in optimiziramo skupaj,
 • besedila vseh strani,
 • fotografije in druge grafične elemente.

40 % cene se plača pred pričetkom dela, preostanek pa ob koncu izdelave spletne strani. Rok za izdelavo skupaj določimo pred začetkom dela.

Mnoga podjetja in posamezniki, ki želijo izdelavo spletne strani, bloga ali trgovine, domeno in/ali gostovanje že imajo. Prav tako pa želim, da je izbira ponudnika ter lastništvo in upravljanje z domeno in gostovanjem vedno izključno v tvojih rokah.

Lahko pa ti pomagam izbrati kvalitetnega ponudnika, glede na to kaj tvoja stran potrebuje.

Trajanje izdelave se razlikuje, saj je odvisno od zahtevnosti spletne strani, tvoje odzivnosti in moje razpoložljivosti.

Osnovna spletna stran je lahko gotova že v enem tednu, a običajno stranke potrebujejo več časa za pripravo vseh materialov.

V povprečju za običajno spletno stran potrebujem 2-3 tedne.