Tečaj on-page SEO:

navduši Google s svojo vsebino!

SEO tečaj ti bo to poletje s kratkimi lekcijami pomagal bolje razumeti, kako pripraviti in optimizirati vsebino vsake svoje strani, tudi če si popolna začetnica! 

SEO tečaj je dolgoročna investicija, ki ti bo omogočila, da sama izboljšaš SEO svoje spletne strani in nove vsebine izbiraš in pripravljaš tako, da bodo na Googlu uvrščene višje! 

Komu je tečaj namenjen?

Tečaj je namenjen vsem podjetnicam, ki pripravljajo vsebine za spletno stran in se želijo naučiti te vsebine tudi optimizirati. Tečaj bo koristil vsem, ki imate na spletnih straneh katere od naslednjih vsebin:

Če si sama za vse ...

SEO lahko deluje zelo strašljivo in zahtevno. Se prepoznaš v kateri od spodnji trditev?

On-page SEO izboljša organski obisk

On-page SEO je najbolj poznana oblika optimizacije za iskalnike, kot je Google, a ga veliko podjetnic na svoji strani ne zna pravilno uporabljati.

SEO ni magična palčka, je pa učinkovito orodje, samo uporabljati se ga moraš naučiti!

In pri tem ti lahko pomagam! Razložila ti bom vso teorijo, potrebno za optimizacijo posamezne strani in na primeru pokazala, kako stran optimizirati za boljše rezultate.

Sama lahko izboljšaš pozicijo svoje strani na Googlu

Večina podjetnic ne ve, da je v osrčju SEO pravzaprav vsebina, ki jo z optimizacijo samo preoblikujemo in predstavimo tako, da je Googlu bolj razumljiva, uporabnikom pa bolj zanimiva. 

Pozdravljena, sem Andreja in pomagala ti bom razumeti on-page SEO!

Podjetnicam pomagam čim bolje izkoristiti splet!

Poleg izdelave spletne strani v to sodi seveda tudi SEO.

Dolgo sem se z njim ukvarjala le v sklopu izdelave spletnih strani, zdaj pa sem se odločila svoje znanje in izkušnje deliti tudi s tabo.

Tečaj vključuje on-page SEO taktike, s katerimi sem sama uspela doseči in ohraniti prvo pozicijo na Googlu.

Večinoma upravljam z manjšimi, nišnimi stranmi, ki se za svoj obisk v veliki meri zanašajo le na organski SEO in iz Googla mesečno dobijo nekaj tisoč klikov.

Vsebina tečaja

V tečaju se boš naučila najpomembnejših osnov on-page SEO, med drugim tudi:

Neomejen dostop

44
  • Spletni tečaj on-page SEO
  • Razpredelnica za načrtovanje SEO
  • Posodobitve vsebin
  • Neomejen dostop
  • Bonus: lekcija Sezonski SEO

Pogosta vprašanja

Tečaj je namenjen podjetnicam, ki same skrbijo za vsebino svoje spletne strani, bloga ali trgovine.

Tečaj je primeren tudi za popolne začetnice.

Še posebej je primeren za tiste, ki se zaradi pomanjkanja časa izogibate SEO.

Po zaključku naročila. Običajno še isti ali naslednji dan po plačilu.

Za dostop do tečaja potrebuješ internetno povezavo, možen pa je na vseh napravah, ki omogočajo prikaz spletnih strani (računalniki, tablice, pametni telefoni).

Razpredelnica za načrtovanje SEO je dostopna preko Google preglednic, za dostop pa potrebuješ brezplačni Google račun.

Lahko. Za dostop se moraš prijaviti z uporabniškim imenom in geslom, ni pa omejeno s koliko različnih naprav lahko dostopaš.

Dostop do tečaja in uporaba vseh vsebin sta omejena samo na osebo, ki je tečaj kupila (tudi če gre za podjetje)! Če želiš, da tečaj uporablja več zaposlenih, pred nakupom piši na in**@sp*********.com.

Tečaj je v pisni obliki in je razdeljen na več manjših delov, podobno kot blog objave. Branje posamezne lekcije ti bo v povprečju vzelo nekaj minut.

To je odvisno predvsem od tebe in hitrosti branja. Vse lekcije lahko prebereš izjemno hitro boš pa potrebovala precej več časa, da lekcije dejansko predelaš in razumeš in implementiraš v svoji optimizaciji.

To je seveda cilj, a žal tega rezultata ne morem obljubiti. Jaz ti lahko samo podam svoje znanje in tehnike, s katerimi sem jaz dosegla prva mesta za določene ključne besede.

Dejanski uspeh je odvisen od tebe in od tega, kako uspešno boš pridobljeno znanje implementirala, ter seveda kakovosti vsebine in nenazadnje konkurence. Bolj konkurenčna kot je ključna beseda, več truda in časa je treba vložiti, da se stran pojavi na vrhu rezultatov.

Prejšnji SEO tečaj je zajemal vse vidike optimizacije za iskalnike, medtem ko se tukaj osredotočamo samo na on-page SEO, torej na ključne besede in kako za njih pravilno optimizirati posamezno stran znotraj tvoje spletne strani.

Če si kupila prvi SEO tečaj, tale ni primeren zate, saj si te vsebine že predelala! 

Moji nasveti in navodila so sicer usmerjeni k uporabnicam WordPressa, a je vsebina dovolj splošna, da ti bo koristila ne glede na platformo. Pomembno je edino, da imaš možnost urejanja meta podatkov.