Tečaj SEO optimizacije:

sama svoj SEO mojster!

Tečaj ti s kratkimi lekcijami pomaga bolje razumeti delovanje iskalnikov in optimizacijo tvoje spletne strani, tudi če si popolna začetnica! 

SEO tečaj je dolgoročna investicija, ki ti bo omogočila, da sama izboljšaš SEO svoje spletne strani in nove vsebine izbiraš in pripravljaš tako, da bodo na Googlu uvrščene višje! 

Tvoja stran nima (dovolj) obiska?

Ima tvoja spletna stran malo obiska? Pride nanjo zelo malo obiska iz spletnih iskalnikov? To lahko spremeni SEO! Če imaš dober obisk, ga lahko SEO še izboljša in napravi odličnega!

Obisk spletne strani je ključnega pomena, če želiš, da je tvoje podjetje na spletu uspešno. Je odskočna deska za več strank in več prihodka. 

Če si sama za vse ...

Lahko SEO deluje zelo strašljivo in zahtevno. Se prepoznaš v kateri od spodnji trditev?

SEO brezplačno dvigne obisk

Samo spletna stran danes žal ni dovolj, potrebuješ učinkovito spletno stran! Takšno, ki bo enostavna za uporabo in bo uporabnikom dala informacije, ki jih iščejo. 

Google takšne strani nagradi z visoko uvrstitvijo med rezultati iskanja. In to je tisto, kar želimo in moramo doseči z SEO

Sama lahko izboljšaš pozicijo svoje strani na Googlu

Večina podjetnic ne ve, da je v osrčju SEO pravzaprav vsebina, ki jo z optimizacijo samo preoblikujemo in predstavimo tako, da je Googlu bolj razumljiva, uporabnikom pa bolj zanimiva. 

Pozdravljena, sem Andreja in pomagala ti bom razumeti SEO!

Podjetnicam pomagam čim bolje izkoristiti splet!

Poleg izdelave spletne strani v to sodi seveda tudi SEO.

Dolgo sem se z njim ukvarjala le v sklopu izdelave spletnih strani, zdaj pa sem se odločila svoje znanje in izkušnje deliti tudi s tabo.

Tečaj vključuje splošne informacije o SEO, pa tudi taktike s katerimi sem sama na spletnih straneh uspela doseči in ohraniti prvo pozicijo na Googlu.

Ena od strani, ki jih upravljam, samo iz Googla mesečno dobi več kot 7.000 klikov. In to samo z upoštevanjem osnov SEO, ki jih bom razložila v tečaju.

Tečaj SEO optimizacije za začetnice

SEO je ključen del digitalnega marketinga, še posebej pa za samostojne podjetnice in mala podjetja, ki si ne morejo privoščiti strokovnjakov. V tečaju bomo obdelale vse, od osnovnih izrazov, ki jih moraš poznati, do bolj kompleksnih tehnik optimizacije, ki lahko tvojo spletno stran med rezultati potisnejo veliko višje.

Osnove SEO

Kako delujejo spletni iskalniki, zakaj potrebujemo SEO in ostale osnove, ki jih moramo poznati, preden se zares lotimo optimizacije.

Googlovi dejavniki

Podrobno bomo pregledale dejavnike, na podlagi katerih se Google odloča, kako visoko katero stran uvrstiti med rezultati iskanja.

Optimizacija v praksi

SEO ni samo dodajanje ključnih besed v vsebino. V zadnjem sklopu ti pomagam vso pridobljeno znanje uporabiti v praksi.

Hvala vam za deljenje vašega znanja, za vse vaše posodobitve in vse kar še pride. Resnično mi je všeč kako razložite in predstavite tako, da je kar se da razumljivo, tudi če resnično nimam pojma o zadevi.

Priznam, da ko sem prvič šla skozi, sem se ustrašila, ker nisem imela pojma, kako bi začela. Zdaj pa sem se lotila korak po korak in si rekla, ma daj saj zmoreš.

Vsebina tečaja

Tečaj je razdeljev na 6 modulov:

Poleg tečaja prejmeš tudi bonus vsebine (odvisno od izbranega paketa), ki ti pomagajo še bolje razumeti teme, predstavljene v tečaju.

Izberi svoj paket

Osnovni SEO

69
 • Spletni SEO tečaj (30 lekcij in nalog)
 • Delovni listi
 • Slovarček pojmov
 • 12-tedenski dostop
 • Bonus: Priročnik Kako uporabljati Google Search Console
 • Bonus: 2x SEO kontrolni seznam

Napredni SEO

129
 • Spletni SEO tečaj (30 + lekcij in nalog)
 • Delovni listi
 • Slovarček pojmov
 • Povzetek vsebine tečaja (PDF; vrednost 39 €)
 • Posodobitve in dodajanje novih vsebin
 • Neomejen dostop
 • Bonus: Priročnik Kako uporabljati Google Search Console
 • Bonus: 2x SEO kontrolni seznam
 • Bonus: Najpogostejše SEO napake
 • Bonus: Primerjava SEO vtičnikov (WordPress)

SEO extra

199
 • Spletni SEO tečaj (30 + lekcij in nalog)
 • Delovni listi
 • Slovarček pojmov
 • Povzetek vsebine tečaja (PDF; vrednost 39 €)
 • Posodobitve in dodajanje novih vsebin
 • Neomejen dostop
 • 45 min SEO svetovanje (po telefonu ali zoomu; izkoristiti potrebno v roku 1 leta od nakupa tečaja)
 • Delovni zvezek: Pametno postavljanje in doseganje ciljev
 • Bonus: Priročnik Kako uporabljati Google Search Console
 • Bonus: 2x SEO kontrolni seznam
 • Bonus: Najpogostejše SEO napake
 • Bonus: Primerjava SEO vtičnikov (WordPress)

BONUSI

* Vključeni bonusi so odvisni od izbranega paketa. Vsi bonusi so v obliki PDF datoteke.

Kako uporabljati Google Search Console

Google Search Console je ključ do razumevanja, kako se tvoja stran prikazuje na Googlu.
V priročniku so razloženi podatki in različne vrste poročil, ki ti jih Google daje na voljo.

SEO pomočnik: kontrolni seznam vsebine

Preden objaviš novo vsebino, jo preveri s kontrolnim seznamom, da ne pozabiš katerega od pomembnih korakov on-page SEO optimizacije. Na voljo osnovni in napredni kontrolni seznam.

Primerjava WordPress SEO vtičnikov

Uporabljaš WordPress in ne veš, kateri SEO vtičnik izbrati? Na enem mestu sem zbrala štiri najbolj priljubljene in napravila obširno primerjavo njihovih funkcionalnosti.

Najpogostejše napake, ki vplivajo na SEO

Odkrij najpogostejše napake, ki jih opažam na spletnih straneh in lahko vplivajo na uvrščanje med rezultati iskanja. Zbrane so osnovne in tehnične napake.

Pogosta vprašanja

SEO tečaj je namenjen podjetnicam, ki same skrbijo za vsebino svoje spletne strani ali trgovine.

Tečaj je primeren tudi za popolne začetnice.

Dostop do tečaja je odvisen od kupljenega paketa.

V osnovnem SEO paketu ti je tečaj na voljo 12 tednov. Po preteku tega obdobja dostop do tečaja in bonusov ni več mogoč.

V naprednem in extra paketu SEO tečaj ni časovno omejen. To pomeni, da ti bodo vse vsebine na voljo dokler bo tečaj obstajal.

Če si kupila osnovni SEO paket z dostopom za 12 tednov in te je tečaj tako navdušil, da želiš neomrejen dostop, ni treba plačevati celotnega paketa.

Lahko samo doplačaš razliko med ceno osnovnega in naprednega SEO paketa. Pri izračunu razlike se vedno upošteva plačana cena osnovnega paketa in redna cena naprednega paketa.  

Če želiš nadgraditi paket, ne naročaj preko spletne trgovine, ampak mi piši na in**@sp*********.com.

 

Za dostop do tečaja potrebuješ internetno povezavo, možen pa je na vseh napravah, ki omogočajo prikaz spletnih strani (računalniki, tablice, pametni telefoni).

Bonus materiali so v PDF formatu, za katerega na določenih napravah potrebuješ dodatno programsko opremo/aplikacijo.

Lahko. Za dostop se moraš prijaviti z uporabniškim imenom in geslom, ni pa omejeno s koliko različnih naprav lahko dostopaš.

Dostop do tečaja in uporaba bonus vsebine sta omejena samo na osebo, ki je tečaj kupila! Če želiš tečaj podariti, pred nakupom piši na in**@sp*********.com.

Tečaj je v pisni obliki in je razdeljen na več manjših delov, podobno kot blog objave. Branje posamezne lekcije ti bo v povprečju vzelo nekaj minut.

Vse bonus vsebine so v PDF formatu.

To je odvisno predvsem od tebe in hitrosti branja. Vse lekcije lahko prebereš že v dobri uri, boš pa potrebovala precej več časa, da lekcije dejansko predelaš in razumeš. Torej da vsebino popolnoma razumeš, izpolniš delovne liste in se optimizacije lotiš na svoji strani.

Načeloma svetujem, da vse vsebine prebereš vsaj dvakrat, saj je tematika res obširna in je treba zadeve dobro razumeti, preden se dejansko lotiš optimizacije.

To je seveda cilj, a žal tega rezultata ne morem obljubiti. Jaz ti lahko samo podam svoje znanje in tehnike, s katerimi sem jaz dosegla prva mesta za določene ključne besede.

Dejanski uspeh je odvisen od tebe in od tega, kako uspešno boš pridobljeno znanje implementirala, ter seveda kakovosti vsebine in nenazadnje konkurence. Bolj konkurenčna kot je ključna beseda, več truda in časa je treba vložiti, da se stran pojavi na vrhu rezultatov.

SEO svetovanje je vključeno v paketu SEO extra.

Na svetovanje se je treba naročiti in ga izkoristiti v roku enega leta od nakupa tečaja, saj denarja ne vračamo.

Pri nakupu paketa prejmeš datoteko, v kateri boš našla povezavo do prijavnice. Po prejemu prijavnice te bom obvestila o prostih terminih, med katerimi boš lahko izbrala tistega, ki ti najbolj ustreza.

Pred svetovanjem je treba zaključiti SEO tečaj, saj je pomembno, da že poznaš vse osnove in tehnike. Med svetovanjem se posvetiva tvojim specifičnim težavam oz. željam ali pa ti dodatno razložim določene tematike iz tečaja.

Svetovanje traja približno 45 minut in je možno preko telefona ali Zooma, po dogovoru pa tudi preko katere druge aplikacije.

Če imaš težave s prijavo ali želiš dodatne informacije, mi lahko pišeš na in**@sp*********.com.